Hola a tothom!

El passat diumenge, 27 de maig, va tenir lloc al Parc d’Atraccions del Tibidabo una nova edició de la Jornada Castellera, una diada en què colles de tot Catalunya es troben al Parc d’Atraccions per compartir esforços, emocions i experiències.

La jornada d’enguany va comptar amb la presència de la Colla Jove de Vilafranca (Alt Penedès), els Castellers de la Il·lusió (Alt Camp), els Falcons de Barcelona, la Colla de Sant Adrià de Besós (Barcelonès), els Castellers del Prat (Baix Llobregat) i la Colla de Sabadell (Vallès Occidental).

Aquí teniu unes fotografies de la jornada:

Collage jornada castellera
Algunes imatges de les actuacions que les colles castelleres van realitzar al Tibidabo el passat diumenge. Font: Parc d’Atraccions Tibidabo (www.tibidabo.cat)

Concert de Joan Dausà

El divendres 25 de maig el cantant català Joan Dausà va fer, des del Tibidabo, la presentació del seu nou disc, anomenat Ara som gegants. Les entrades per assistir-hi van esgotar-se en pocs dies i les imatges que tenim de l’acte demostren el gran èxit d’afluència que hi hagué.

L’acte de presentació del disc va començar a les 19:00 amb algunes de les atraccions del Tibidabo obertes en exclusiva per als assistents del concert. A les 21:00 les atraccions van deixar de funcionar i tota la màgia va concentrar-se a la Plaça dels Somnis, on hi havia l’escenari. A més de bona música i bones vistes, també hi va haver stands per prendre-hi un refrigeri o fer un piscolabis.

Aquí teniu una imatge que el mateix cantant va compartir a les xarxes socials dies després del concert:

concert joan dausaà
La Plaça dels Somnis, plena de gom a gom.

I tu, hi vas poder anar?

Explica’ns la teva experiència! 🙂

#Tibifans