Hola a tothom!

Des de ja fa uns quants anys, quan arriba el mes d’octubre, el Parc d’Atraccions del Tibidabo s’omple de la màgia dels titelles. Enguany, durant els caps de setmana d’octubre, se celebrarà la setena edició de la Mostra de Titelles del Tibidabo, on es podran veure diferents espectacles de titelles al Marionetarium del parc.

Aquesta edició la inaugurarà l’espectacle Bon Profit, de Tanaka Teatre. Durant aquest espectacle s’explicaran dos contes, i les verdures en seran les protagonistes. Aquest espectacle es podrà veure el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre.

El pont dels dies 12, 13, 14 i 15 d’octubre es farà el tradicional taller de creació de titelles De l’ou al titella, organitzat per la Companyia de Marionetes d’Herta Frankel, l’amfitriona de la mostra. La Companyia de Marionetes d’Herta Frankel porta més de 20 anys fent espectacles de titelles al Tibidabo, en unes representacions que ja han vist prop de 2 milions de persones.


En aquest taller, doncs, els infants construiran la seva pròpia titella, partint d’un ou com a element inicial, que els nens i nenes transformaran i el dotaran d’elements facials que marcaran el caràcter del titella.

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre tindrà lloc l’espectacle Contes de gel: de l’Àrtic a l’Antàrtida, a càrrec de Teia Moner. Amb aquesta representació, s’intentarà que agafem consciència i el compromís de respectar el medi ambient i contribuir en frenar el desglaç dels pols del planeta, tot coneixent els animals que l’habiten. 

Finalment, el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre, l’espectacle d’ombres xineses El Príncep Granota, d’Animamundi, serà l’encarregat de clausurar la setena edició de la Mostra. 

Cada espectacle es farà 5 cops al dia. Els passis seran a les 13:00, a les 14:00, a les 16:00, a les 17:00 i a les 18:00. Tots els espectacles estan inclosos dins el preu de l’entrada del Parc.

No us perdeu cap dels espectacles!! Aquest octubre, al Tibidabo! 🙂

#Tibifans

Imatge destacada: cartell de la Mostra de Titelles del Tibidabo 2017.

Anuncios