Hola a tothom!

Avui, l’avió del Tibidabo ha viscut un moment històric. L’emblemàtica atracció, amb més de 88 anys d’història i amb una distància recorreguda equivalent a 20 voltes al món, ha estat desmuntada per posar-se a punt i renovar-se de cara la nova temporada. 

Les tasques per desmuntar l’Avió han estat molt complexes i s’ha necessitat una grua de gran tonatge per fer-la

Els treballs per desmuntar l’atracció són molt complexes, ja que mai abans s’havia tret del seu lloc. Des de primera hora del matí, els operaris han estat treballant i no ha estat fins les 12:30 del migdia quan l’atracció ha tocat terra. 

Els treballs de millora de l’Avió consistiran en el canvi del seu fusellatge. Segons ens ha informat el Cap de Manteniment del Parc d’Atraccions, degut a les diverses reparacions que se li han fet fins ara, el fusellatge de l’avió està fet de molts materials diferents (com xapes metàl·liques i fusta, per exemple), i amb aquesta intervenció s’aconseguirà un únic fusellatge fet amb xapa d’alumini de 3 mil·límetres de gruix. 

A més, també s’aprofitarà per renovar la il·luminació de l’atracció, que es focalitzarà a l’Avió enlloc d’il·luminar la grua, tal i com pasava fins ara. Malgrat aquestes intervencions de millora, no cal patir per l’aspecte que tindrà l’Avió un cop se l’hagi intervingut. Ens han assegurat que l’emblema del Parc seguirà tenint l’essència de sempre, i conservarà el característic color vermell.

L’Avió, ja a terra

Es preveu que l’Avió estigui a punt per volar de cara a la primavera, però no ens han confirmat si ja estarà enllestit de cara a l’inici de la nova temporada, el dissabte 4 de març.

A dalt d’aquest article hi trobateu el vídeo que resumeix la jornada d’avui al Parc d’Atraccions 🙂

#Tibifans

Anuncios