Hola a tothom!

Demà, divendres 30 de desembre, al Tibidabo hi tindrà lloc una jornada marcada per la solidaritat, ja que s’hi celebra la vintena edició de la Cançó de Pau, el cant per la Pau que cada any es fa al Parc. La Cançó de Pau és una jornada reivindicativa, on es demana que es posi fi a les guerres i s’assoleixi la pau a tots els conflictes bèl·lics del món mitjançant el cant dels infants.

A més, durant el dia de demà, totes les parelles formades per adult + infant (fins els 14 anys) tindran l’entrada gratuïta al Parc d’Atraccions, sempre i quan es faci l’aportació solidària de 2€ destinats a UNICEF. Ara bé, les entrades solidàries s’hauran d’adquirir abans de les 11:30, ja que l’acte començarà a les 12:00 a la Plaça dels Somnis.

Enguany, l’acte comptarà amb la presència de Josep Miàs (dissenyador de l’Embruixabrúixes), d’Anna Folch (presidenta d’UNICEF Catalunya), de Pilar Gàlvez i de Fernando Gómez (fundadors de la companyia de titelles Herta Frankel) com a ambaixadors de la Pau. Un cop s’hagi cantat la cançó, tots els participants podran escriure els seus missatges al Llibre de la Pau del Tibidabo. Desprésels ambaixadors llegiran alguns d’aquests missatges per difondre la tolerància, el respecte i la pau cap al món. 

Aquí us deixem la lletra de la Cançó de Pau 🙂

Tots volem la pau

No volem més guerres

Com us ho hem de dir?

És la nostra terra!

Volem la pau ja!

Som éssers humans

Som petits i grans

De tots els colors.

Donem-nos les mans

I cantem tots junts

Per un món millor.

Tots volem la pau,

No volem més guerres

Com us ho hem de dir?

És la nostra terra!

Volem la pau ja!
Imatge destacada: cartell de la XX edició de la Cançó de Pau. Font: Parc d’Atraccions Tibidabo.

Aprofitem aquest article per desitjar-vos a tots i a totes un feliç any nou 2017 ple d’amor, pau i felicitat 🙂 

#Tibifans

Anuncios